Hatékonyabb térhasználat acélszerkezetű pódiummal

Termelési, raktározási, vagy irodai infrastruktúra bővítés cége egyedi igényeire szabva, akár néhány hónapos átfutási idővel.

Egy acélszerkezetű pódium költséghatékony és biztonságos módja a telephelyén felhasználható terület növelésének. Bízza ránk a projekt koordinálási folyamatát az igényfelméréstől a kivitelezésig, és használja ki maximálisan a rendelkezésére álló teret.

Kinek ajánljuk?

acelszerekezet

A helyhiány bármilyen szektorban problémát okozhat a gyártó- és autóipartól kezdve, a gyógyszeriparon át a mezőgazdaságig. A tervezés során mindig az adott iparág egyedi sajátosságaihoz alkalmazkodva, ügyfeleinkkel együtt alakítjuk ki a legjobb megoldást. 

Egy acélszerkezetű pódium felépítéséből számos különböző létesítmény profitálhat. 

acelszerekezet

Milyen előnyökkel számolhatok?

Hatékonyabb térhasználat

Egy acélszerkezetű pódium felépítése lehetővé teszi az épület belső terének hatékonyabb kihasználását. A szerkezet paraméterei teljes egészében az ügyfél egyedi igényre szabhatók, beleértve az alapterületet, a magasságot és a szerkezet terhelhetőségét is. Ennek köszönhetően az építmény az adott iparág sajátosságaihoz alkalmazkodva segít a termelés, raktározás, vagy más ipari tevékenység optimalizálásában.

Rugalmas, egyedi tervezés

Nincs két azonos épület – éppen ezért minden projektünket a megbízóink egyedi elvárásaihoz igazítjuk. Rugalmasan kezeljük a tervezési folyamatot és személyre szabott megoldásokat kínálunk, hogy a végeredmény teljes mértékben ügyfeleink igényeihez alkalmazkodjon.

Költséghatékonyság

Egy új raktár vagy telephely kibérlése jelentős befektetéssel járó és hosszadalmas folyamat lehet. Az acélszerkezetű pódiumok ezzel szemben költséghatékonyabb megoldást jelentenek. A gyors, akár néhány hónap alatt lezajló telepítés, illetve a kedvezőbb karbantartási kiadások közép- és hosszú távon is alacsonyabb ráfordítást igényelnek.

Biztonság

A gyors és személyre szabott kivitelezés mellett a biztonságra is nagy hangsúlyt fektetünk. Projektjeink során mindig követjük az adott épületre érvényes tűzvédelmi előírásokat, hogy az új épületrész a terület növelése mellett ügyfeleink biztonságérzetét is erősítse.

Egyeztessünk tervezési igényeiről

Lépjen kapcsolatba velünk: 24 órán belül válaszolunk, és akár már egy héten belül megtarthatjuk az első konzultációt.