Ingatlanfejlesztés – a New Version így segíthet elérni a céljait

 

Több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött jól ismerjük az ingatlanfejlesztési projektek leggyakoribb kihívásait és nehézségeit. Ügyfeleink különböző iparágakban tevékenykedő vállalatok, egy dolog azonban közös bennük: ingatlanvagyonnal és eszközökkel gazdálkodnak, amelyek fenntartásának költsége számottevő hatással van az üzleti eredményeikre. Ahhoz, hogy ügyfeleinket hatékonyan és eredményesen támogathassuk céljaik elérésében, a közös munka első lépése minden esetben az egyedi igényeik és folyamataik felmérése, valamint a nehézségeik megismerése. 

Nincs két egyforma projekt, ezért mi a teljeskörű, személyre szabott megoldásokban hiszünk és hosszú távú elégedett partnerségre törekszünk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink is ezeket a tulajdonságokat jelölik meg, ha a velünk való együttműködés előnyeiről kérdezzük őket. 

Ingatlanfejlesztési szolgáltatáscsomagunkat is ebben a szemléletben alkottuk meg. Ügyfeleinket a professzionális tervezéstől a kivitelezésen át, az üzemeltetés BIM-alapú digitális támogatásáig mindenben támogatjuk. Alábbi cikkünkben részletesen bemutatjuk hogyan.

 

Generáltervezés

Épülettervezési szolgáltatásunk különlegessége, hogy munkánk során a másik két szakterületünk, a kivitelezés és az üzemeltetés szempontjait is figyelembe véve dolgozunk, ami számos előnnyel jár ügyfeleink számára. Ismerjük a generáltervezési projektek jellemző nehézségeit: a gyakori időbeli és finanszírozási korlátokat, valamint a folyamatosan változó építőipari és pénzpiaci helyzettel járó kihívásokat. Ezekre megrendelői oldalon gyakran a tervezési időszak lerövidítése, és a gyorsított döntéshozatal a válasz, amely bizony kockáztatja a teljes ingatlanfejlesztési projekt sikerességét és számos jövőbeli probléma alapját adhatja. Ehelyett mi a pontos, igényfelmérésen alapuló tervezési program közös kialakításában, hatékony szervezésében, a folyamatos kommunikációban és az okos megoldásokban hiszünk.

Épülettervezési szolgáltatásaink:

 • Tanácsadás: mérnöki és gazdasági szakértőink az ingatlanfejlesztési és beruházási szándék megfogalmazásától a tervezési program kialakításáig végigkísérik ügyfeleinket
 • Generáltervezés: különböző léptékű és funkciójú magasépítési projektek BIM-alapú generáltervezése
 • Szakértői támogatás: a tervezési szakaszt követően is teljeskörű szakértői támogatást nyújtunk a kivitelezés teljes időszakára
 • Energetikai korszerűsítés: megvalósíthatósági és megtérülési vizsgálatokkal,  felújítási stratégia kialakításával támogatjuk ügyfeleink energetikai korszerűsítésére irányuló céljait

 

Generáltervezési szolgáltatásunk középpontjában az ügyfeleink igényeinek kielégítése áll oly módon, hogy az maradéktalanul megfeleljen a vonatkozó műszaki, jogszabályi előírásoknak és esztétikai követelményeknek. Kizárólag magasan képzett mérnökökkel dolgozunk és a tervezés során ár-érték arányban a legjobb megoldás kialakítására törekszünk.

Tudjon meg többet ingatlanfejlesztési szolgáltatáscsomagunkról és a professzionális generáltervezési megoldásunkról!

Építés és beruházás

A kompromisszumok nélküli kivitelezésre törekszünk, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk profi szakemberekkel, kiváló minőségben. Tudjuk, hogy manapság sajnos ez egyre ritkább, de nálunk a minőségi munka és a határidők betartása mindig kéz a kézben járnak. Ingatlanfejlesztési projektjeink kivitelezési szakasza is a folyamatos és a hatékony kommunikáción, valamint a megbízható, bejáratott partnerekkel való együttműködésen alapszik. A naprakész dokumentálás és a munka-, baleset- és környezetvédelmi előírások maradéktalan betartása is prioritást élvez munkánk során.

Építési és beruházási szolgáltatásaink a stresszmentes ingatlanfejlesztésért:

 • bontás
 • villanyszerelés
 • gépészeti kivitelezés
 • szakipari munkák:
  • festés
  • hideg/meleg burkolás
  • vakolás
  • asztalos munkák

Ha ingatlanfejlesztési projektjéhez megbízható kivitelezőt keres, akkor nálunk jó helyen jár.

Építész szakemberek munka közben - megbízható és minőségi kivitelezés a New Version-el

Létesítménygazdálkodási szoftvermegoldás 

Innovatív facility management software megoldásunk többek között teljes átláthatóságot, egyszerűbb erőforrás-menedzsmentet és megtérülő gazdálkodást biztosít ügyfeleink számára. Az okos vagyongazdálkodási rendszerünk alapja egy hazai fejlesztésű CAFM (Computer Aided Facility Management) rendszer, amelynek bevezetése az adatbázishoz szükséges információk felvételével, vagyis egy teljeskörű műszaki felméréssel és ez alapján a BIM alapú 3D épületmodell elkészítésével kezdődik. A rendszer segítségével ügyfeleink részletes, valós és naprakész adatokat kapnak az üzemeltetett ingatlanjaikról, amelyeket egyetlen digitális felületről kezelhetnek. 

A digitális létesítménygazdálkodás okos funkciói – a facility managerek tehermentesítése mellett – számos előnyt biztosítanak az üzemeltetés számára:

Terület- és eszközmenedzsment támogatása

A facility management software lehetővé teszi a teljes ingatlanállomány, valamint a kapcsolódó berendezések és eszközök egy helyről történő adatkezelését, akár nemzetközi szinten is. A bérlő- és dokumentumkezelés gyakran okoz fejfájást a szakemberek számára. Az okos létesítménygazdálkodás erre is hatékony megoldást nyújt, hiszen a software-be a teljes bérlői szerződésállomány az adataikkal együtt felvihető és logikusan, valamennyi kapcsolódó műszaki és jogi dokumentációval együtt, egy helyen tárolható. A több létesítményt üzemeltető facility managerek az ingatlanportfólió-management funkciónak veszik nagy hasznát, hiszen ez lehetővé teszi valamennyi kezelt ingatlan egységes és közös adatbázison alapuló nyilvántartását.

Napi szintű karbantartási feladatok menedzsmentje

A facility management software segítségével a karbantartási, takarítási és egyéb, az épület állagmegóvását szolgáló feladat egyszerűen és digitálisan menedzselhetővé és nyomonkövethetővé válik. Az eseti feladatok és a nem várt meghibásodások kezelését is leegyszerűsíti és meggyorsítja, az online hibabejelentő felület segítségével. A digitalizált munkalap kezelési funkció is számos előnnyel jár: elszámolhatóvá, visszakereshetővé és csoportosíthatóvá teszi a karbantartási feladatokat, miközben megkönnyíti a pénzügyi részleg adminisztrációját is.

A New Version célba juttatja ingatlanfejlesztési terveit

Egyéb részlegek támogatása

Az okos vagyongazdálkodás a mi szótárunkban a tervezhetőség és az átláthatóság szinonimája. A tervezhetőség hatékonyabb emberi és pénzügyi erőforrás-menedzsmentet, az átláthatóság pedig egyszerűbb adatelemzést, összehasonlíthatóságot és megfontoltabb vezetői döntéseket jelent.

Olvassa el korábbi cikkünket, hogy milyen további üzemeltetési kihívásokra ad hatékony megoldást a facility management software-ünk.

Végszó

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunkat állítjuk ügyfeleink szolgálatába, hogy célba juttassuk ingatlanfejlesztési projektjeiket. Átfogó szolgáltatásaink a teljes ingatlan-életciklusra minőségi és megbízható megoldást nyújtanak. Munkánkat a transzparencia, a nyílt és hatékony kommunikáció és a profizmus jellemzi. Személyre szabott, átfogó megoldásainkkal minden felmerülő igényt igyekszünk maradéktalanul teljesíteni. Ügyfeleinket szakértő kollégáink kísérik végig a beruházási szándék megszületésétől a minőségi kivitelezésen át, az okos vagyongazdálkodás bevezetéséig. 

Ha megbízható partnert keres tervei megvalósításához vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk ingatlanfejlesztési elképzeléseiről.